Saltar al contenido

Benvinguda del Comité Organitzador

Benvolguts/des,

Ens plau donar-vos la benvinguda al 6è Congrés de la Societat Infermera Catalana en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (SICCOT). En aquesta ocasió, l’organització de l’esdeveniment serà conduïda per infermeres vinculades al Servei de COT de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa. La seu del Congrés serà al centre Cultural Terrassa, que compartirem, en una ocasió més, amb la SICCOT.

Estem compromeses, des del moment que vàrem assumir l’organització, per aconseguir oferir un congrés atractiu amb un programa d’alt nivell en l’àmbit científic i avenços en traumatologia, per així millorar la nostra pràctica diària i qualitat assistencial, que sigui del màxim interès per a tothom, amb confort en les instal·lacions i espai per a les relacions personals i de grups, com s’ha aconseguit en altres ocasions. També s’hi ha de sumar l’atractiu en altres aspectes que ofereix la nostra ciutat combinant: cultura, art, gastronomia, arquitectura i innovació.

Ens faria molta il·lusió compartir amb totes vosaltres el nostre Congrés; pel qual necessitem la vostra assistència i participació, i us encoratgem a venir a Terrassa per retrobar-nos de nou per compartir coneixements i experiències, mitjançant comunicacions i cartells científics o participant en les ponències.

Volem agrair a la Societat Infermera Catalana en COT el suport i la confiança que ens han atorgat i la col·laboració en l’organització del 6 Congrés de la SICCOT.

També volem agrair al personal assistencial l’esforç que suposa compaginar l’activitat diària amb el desenvolupament de treballs científics, i a la Direcció d’Infermeria pel suport rebut.

Anna Cabasés Estopà

Hospital Universitari Mútua de Terrassa