Saltar al contenido

Benvinguda

Benvolgudes i benvolguts,

Estem preparant el 36è Congrés de la SCCOT que es celebrarà a L’Hospitalet de Llobregat els dies 30 i 31 de maig de 2024 organitzat pels Hospitals del Consorci Sanitari Integral (CHU Moisès Broggi i Hospital Dos de Maig).

Si bé es cert que durant el curs acadèmic es fan les sessions ordinàries, les de formació continuada, i les dels diferents grups d’estudi a l’Acadèmia, ara la majoria en format mixt (presencial i telemàtic), el congrés és la nostra festa major. Un lloc de trobada per difondre, compartir coneixement i de col·laboració entre companys, sense oblidar les relacions personals.

El programa del 36è Congrés mantindrà el format bàsic amb dues taules, sessions de comunicacions orals, de cartells científics, les taules d‘exposició de tesis doctorals, i premis. També hi haurà la sessió específica per a residents el dijous al matí.

Els Comitès Organitzador del Congrés, i el Científic estan treballant per a fer un programa atractiu.

Com als darrers congressos, es farà simultàniament la Reunió de la Societat d’Infermeria Catalana en COT amb activitats conjuntes.

Us animo a que us aneu preparant per a la reunió científica més important de la nostra Societat. També us encoratjo a presentar les sol·licituds per als diferents premis i beques que es concediran durant el congrés.

Salutacions cordials

.