Saltar al contenido

Benvinguda

Benvingudes i benvinguts al 36è congrés de la SCCOT que es celebra a L’Hospitalet de Llobregat els dies 30 i 31 de maig de 2024 organitzat pels hospitals del Consorci Sanitari Integral (CHU Moisès Broggi i H. Dos de Maig).

Si bé es cert que durant el curs acadèmic es fan les sessions ordinàries, les de formació continuada, i les dels diferents grups d’estudi a l’Acadèmia, ara la majoria en format mixt (presencial i telemàtic), el congrés és la nostra festa major. Un lloc de trobada per difondre, compartir coneixement i de col·laboració entre companys, sense oblidar les relacions personals.

El programa del 36è congrés manté el format bàsic amb dues taules rodones (Infecció d’osteosíntesi i Dolor trocantèric), sessions de comunicacions orals, de cartells científics, les taules d’exposició de tesis doctorals, i premis. També hi ha la sessió específica per a residents el dijous al matí i els convidem a tots a participar-hi, ja que la inscripció es gratuïta.

Els comitès organitzador del congrés, i el científic han treballat per a fer un programa atractiu per a tots.

Com als darrers congressos, es fa simultàniament la Reunió de la Societat d’Infermeria Catalana en COT amb activitats conjuntes.

Us animo a participar a la reunió científica més important de la nostra Societat. L’Assemblea ordinària de la societat es realitzarà el dijous 30 a les 18’30h i al final del congrés es faran públics els resultats dels diferents premis i beques.

Salutacions cordials,

.