Saltar al contenido

Benvinguda del Comitè Organitzador

Benvolguts/des,

Ens plau donar-vos la benvinguda al 7è Congrés de la Societat Infermera Catalana   en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (SICCOT). En aquesta ocasió, l’organització de l’esdeveniment serà conduïda per infermeres vinculades al Servei de COT del Complex Hospitalari Universitari Moisès Broggi i de l’Hospital Dos de Maig del  Consorci Sanitari Integral (CSI). La seu del Congrés serà l’Alexandre Hotel Fira Congrés de l’Hospitalet de Llobregat , que compartirem, en una ocasió més, amb la SICCOT.

Estem compromeses, des del moment que vàrem assumir l’organització, per aconseguir oferir un congrés atractiu amb un programa d’alt nivell en l’àmbit científic i avenços en traumatologia, on els  professionals exposaran i posaran en comú els coneixements, habilitats i actituds que ens han de permetre millorar  l’atenció i la qualitat de les cures infermeres.

Per CSI  és un orgull organitzar conjuntament amb la Societat Infermera Catalana en COT  la setena edició d’aquest congrés que vol ser un espai des d’on generar coneixement i compartir experiències, reflexions, debats i  bones pràctiques. 

El Comitè Organitzador ha preparat aquesta 7è Congrés amb moltíssima il·lusió, esperant complir amb els objectius i expectatives creades, pel qual necessitem la vostra assistència i participació, i us encoratgem per retrobar-nos de nou i fer palès  un cop més, l’intercanvi de coneixements , mitjançant les vostres comunicacions i cartells científics o participant en les ponències.

Desitgem que aquests dies resultin de gran utilitat professional, alhora que gaudiu de la nostra ciutat.

És un plaer comptar amb la vostra presència i participació!