Saltar al contenido

Benvinguda del President

Francesc Pallisó
President de la SCCOT
Benvolgudes/ts,        

Aviat farà dos anys que no ens hem pogut reunir presencialment.  Esperem i desitgem que el 34è Congrés de la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia – Girona 2022, que organitzen conjuntament els hospitals d’Olot-Campdevànol, Figueres i Salt-IAS,  sigui una realitat, i es pugui  fer amb tota la normalitat. 

El 2020 quan ja estava tot a punt,  es va haver de suspendre. El 2021 l’hem fet tot telemàtic, però no és el mateix. A Girona serà presencial, encara que també estudiarem la possibilitat de seguir-lo on-line.

El congrés és un lloc de trobada per compartir coneixement, de col·laboració entre companys i alhora per conrear amistat. Si bé es cert que durant un any i mig no ens hem pogut trobar per fer sessions presencials, això no ha impedit que seguíssim amb l’activitat acadèmica i congressual,  però és important veure‘ns les cares i no només mitjançant una pantalla. Per això des del mes d’octubre les sessions ordinàries mensuals, les de formació continuada i les dels diferents grups d‘estudi (Peu-Turmell, Club del Maluc, Amics del genoll, Patologia Traumàtica, Espatlla-Colze, Canell-Mà,) són ja amb un format mixt, presencial i telemàtic.

El programa del 34è congrés manté el format bàsic amb dues taules rodones, sessions de comunicacions orals, de cartells científics, les taules d‘exposició de tesis doctorals, i premis.  També hi haurà la sessió de formació continuada el dijous al matí. Veureu que es tracta d‘un programa científicament molt interessant,  que farà que la reunió anual de la Societat sigui enriquidora i  molt útil per a tots nosaltres. 

Agraeixo la feina dels presidents del congrés,  el comitè organitzador i el científic  per l’atractiu programa que van preparant.  

Com als darrers congressos, es farà simultàniament la Reunió de la Societat Infermera Catalana en COT amb activitats conjuntes. 

Cal dir també, que comptarem amb representats de les societats Valenciana (SOTOCAV) i la Balear (ABCOT).

Us animo per  tant  a participar activament a la reunió científica més important de la nostra Societat.


Salutacions cordials,