Saltar al contenido

Benvinguda Presidenta SICCOT

Benvingudes i benvinguts al 6è Congrés de la SICCOT i 35è de la SCCOT.

Un any més ens trobem  per compartir, aprendre, debatre, gaudir i compartir activitats científiques i professionals relacionades amb la infermeria en COT. Aquest cop ens plau celebrar-lo en el marc de l‘Hospital Mútua de Terrassa i duran els dies que durarà el congrés abordarem temes d’interès des de les diferents perspectives de les cures al pacient de COT:

Dolor Postquirúrgic en la recuperació precoç en cirurgia protètica
Empelts en segell en ferides complexes
Seguretat del pacient i bones pràctiques en l’atenció a les segones víctimes: aprendre dels errors
Futur i Implicació Infermera en Recerca i Societats Científiques
Qualitat i Seguretat dels pacients: prevenció de les infeccions en traumatologia
Unitat Ortogeriàtica 2.0

Tots ells, afegits a les comunicacions i cartells científics presentats, esperem que dibuixin amb fidelitat un quadre prou ric, dinàmic i amb projecció de futur de la infermeria en COT a Catalunya.  

Es per això que la nostra societat científica treballa per ser altaveu d’aquesta realitat, en conjunt amb els nostres companys metges de la SCCOT. Esperem que gaudiu de les taules de debat, tallers, i ponències i també del contacte social, que tot es important. 

A la secretaria podreu respondre a una enquesta sobre el congrés al finalitzar, perquè la vostra opinió ens seria de molta utilitat per la propera trobada…endavant el congrés i fins l‘any vinent a…………!